Följ 13 Day-Baggi valpars äventyr genom livet! Födda 15/12-08


Hur var första träningen …
16 september 2009, 11:26 f m
Filed under: Uncategorized

Hej!
Igår var det första träningstillfället hos Ingela på Lidingö för några av syskonen – tänk redan 9 månader gamla – och jag är så nyfiken på vad ni gjorde! (Ingela Funck vann ju Unghundsderbyt i år med sin Searover Kits Pim.)
Douglas och jag kunde inte vara med den här första gången, eftersom vi hade en andjakt (Douglas är dock inte med ännu), som jag inte ville missa.
I måndags träffades Jill & Benny, Sofia & Grim samt Douglas och jag för några timmars jättebra träning. Markeringar och lååånga linjetag, vi hoppade över stora, djupa diken och staket – jättekul! De är verkligen urduktiga!
Ha det så bra!
/ Inger & Douglas

Annonser

3 kommentarer so far
Lämna en kommentar

Vad kul det lät, hade mer än gärna varit med i måndags, men var däckad av en förkylning, så det blev varken träning eller föreläsning för min del :-(. Hann dock piggna till så pass att jag kom iväg till Ingela-träningen igår. Jag och Elva var ensamma på banan denna gång eftersom alla övriga fått förhinder – lyx med en helt egen privatlektion!! Ingela tittade på statusen på fotgående och stadga framför allt, och pratade om att vara noga med att se till att stressnivån inte sticker iväg (om godiset spottas ut under fotgåendet = för hög stressnivå t.ex). Hon tyckte bl.a. att jag ska jobba ännu mer med godis, lugna och täta belöningar. Hon kollade även på avlämningar, tecken, stoppsignal, söksignal och markering och jag fick bra tips på hur jag kan gå vidare. Nu är jag taggad igen på att, förutom allt annat, få till fotgåendet, hade ju kört fast lite när det gäller det…
För övrigt så firade Elva sin 9-månadersdag med att börja löpa. Någon mer som kommit igång med det?

Kommentar av Boel

Oj, var du själv på träningen igår! Nästa gång räknar Douglas och jag absolut med att kunna vara med, det ska bli jättekul. Vi behöver (förstås!) träna på allt det som ni gjorde.
Ja, vår träning i måndags var verkligen rolig, mycket tack vare Sofia som vågar tänja våra gränser! Själv är jag hopplöst omodern i min träning, det här är så spännande!
Douglas löper förstås inte, men han har lyft på benet ett par månader redan.
Vi ses!
/ Inger & Douglas

Kommentar av Inger

Hallå
ang löp så är Trixi också igång.

Kommentar av Lena
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: